محمدی : بیش از ۵۶ میلیون قطعه جوجهریزی تا پایان تیرماه در استان انجام شده ....
وی بیان کرد: تولید بیش از ۲۶۰ هزار تن گوشت مرغ از مرغداریهای صنعتی گیلان تا پایان سال جاری هدفگذاری شده که تحقق این برنامه کاملا اجرایی و امکان پذیر بوده و حتی با برنامهریزیهای انجام شده توسط معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی فراتر از آن نیز ممکن است.
محمدی با اشاره به افتتاح کشتارگاه صنعتی طیور در سفر اخیر وزیر کشور به گیلان اظهار کرد: بهرهبرداری از کشتارگاههای صنعتی طیور در سطح استان موجب کامل شدن زنجیره تولید و گسترش صنعت طیور استان و کاهش نیاز به کشتار مرغ تولیدی مرغداریهای گیلان در خارج استان میشود.
وی در ادامه با بیان اینکه بخشی از نیاز گیلان از طریق گوشت مرغ بومی تامین میشود، اضافه کرد: پیش بینی میشود تا پایان امسال حدود ۱۴ هزار تن گوشت بومی در استان تولید شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان بیان کرد: سال گذشته ۲۵۳ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شد.
بر اساس آخرین آمار، ۹۱۷ واحد تولید کننده مرغ گوشتی با ظرفیت ۲۳ میلیون و ۹۲۸ هزار و ۶۵۶ قطعه، ۹۵ واحد تولید کننده مرغ مادر با ظرفیت سه میلیون و ۶۶۳ هزار و ۶۱۴ قطعه مولد و ۱۲ واحد مرغ اجدادی با ظرفیت تولید ۳۰۹ هزار و ۸۰۰ قطعه مرغ مولد در گیلان فعال است.
همچنین ۲۱ کارخانه جوجهکشی با ظرفیت ۳۵ میلیون و ۹۸۴ هزار و ۴۰۰ قطعه در هر دوره در گیلان فعالیت میکند؛ گیلان با ۱۱ واحد پرورش مرغ اجداد گوشتی فعال رتبه نخست، ۹۹ واحد مرغ مادر جایگاه دوم و ۹۰۷ واحد مرغ گوشتی رتبه سوم تولید گوشت مرغ در کشور را دارد.