در مرداد ۱۴۰۳، در میان قلمهای مرغداریهای صنعتی کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به مرغ حذفی (۱۴.۳ درصد) و بیشترین آن مربوط به جوجه یک روزه (۶۴.۷ درصد) است...
به گزارش روابط عمومی شرکت مرغ اجداد دیزباد به نقل از مهر، در مرداد ۱۴۰۳، در میان قلمهای مرغداریهای صنعتی کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به مرغ حذفی (۱۴.۳ درصد) و بیشترین آن مربوط به جوجه یک روزه (۶۴.۷ درصد) است.
در مرداد ماه سال ۱۴۰۳ شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداریهای صنعتی کشور (بر مبنای ۱۰۰=۱۳۹۵) برابر با ۱۳۷۸.۵ بودهاست که نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) ۶.۷ درصد افزایش و نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۹.۷ درصد افزایش یافتهاست. در ماه مورد بررسی میانگین شاخص قیمت در ۱۲ ماه منتهی به ماه جاری نیز نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) ۳۲.۰ درصد افزایش یافتهاست.
افزایش تورم ماهانه
در مرداد ماه ۱۴۰۳ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداریهای صنعتی کشور نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) به ۶.۷ درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۲.۷- درصد)، ۹.۴ واحد درصد افزایش یافتهاست. در میان قلمهای مرغداریهای صنعتی، بیشترین میزان افزایش نسبت به ماه قبل مربوط به تخم مرغ خوراکی (۲۰.۱ درصد) و بیشترین میزان کاهش قیمت مربوط به مرغ حذفی (۱۵.۰- درصد) است.
افزایش تورم نقطه به نقطه
در مرداد ماه ۱۴۰۳ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداریهای صنعتی کشور نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۹.۷ درصد بودهاست که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۲.۸ درصد) ۶.۹ واحد درصد افزایش داشتهاست. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات مرغداریهای صنعتی به ازای تولید قلمهای خود در داخل کشور، در مرداد ماه ۱۴۰۳ نسبت به ماه مشابه سال قبل، ۹.۷ درصد افزایش دارد. در بین قلمهای مرغداریهای صنعتی، بیشترین تورم نقطه به نقطه مربوط به تخم مرغ نطفه دار (۶۸.۳ درصد) و بیشترین میزان کاهش آن مربوط به مرغ حذفی (۲۱.۷- درصد) است.
کاهش تورم سالانه
در مرداد ماه ۱۴۰۳ تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداریهای صنعتی در داخل کشور در دوازده ماه منتهی به این ماه نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ۳۲.۰ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل (۳۴.۸ درصد)، ۲.۸ واحد درصد کاهش نشان میدهد. در ماه مورد بررسی، در میان قلمهای مرغداریهای صنعتی کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به مرغ حذفی (۱۴.۳ درصد) و بیشترین آن مربوط به جوجه یک روزه (۶۴.۷ درصد) است.