مبارکیعنوان کرد: قرار است چهار واحد تولیدی به زنجیره مرغداران نیشابور افزوده شود که پیشنهاد میکنیم مرغداران با استفاده از روشهای جدید و نوین تولید، بهرهوری خود را افزایش دهند...
به گزارش روابط عمومی شرکت مرغ اجداد دیزباد به نقل از صداوسیما مرکز خراسان رضوی، شهرستان نیشابور، یکی از قطبهای تولید محصولات دامی و تخممرغ در خراسان رضوی، سالانه حدود ۲۰ تا ۴۰ درصد افزایش جوجهریزی دارد.
معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور در جمع مرغداران صنعتی شهرستان نیشابور گفت:
علی مبارکی با بیان اینکه صنعت مرغداری رو به رشد است و تشکیل زنجیره تولید مرغ یکی از اهداف عالیه و سازمانی جهاد کشاورزی است، ادامه داد: قرار است چهار واحد تولیدی به زنجیره مرغداران نیشابور افزوده شود که پیشنهاد میکنیم مرغداران با استفاده از روشهای جدید و نوین تولید، بهرهوری خود را افزایش دهند.
وی گفت: زنجیره تولید مرغ چهار حلقه دارد که در هر حلقه حدود پنج درصد و در مجموع حدود ۲۰ درصد از هزینههای جاری تولید کنندگان کاهش خواهد یافت.
رئیس شبکه دامپزشکی نیشابور نیز در این جلسه با اشاره به بیماریهای خاص طیور گفت: مرغداران تا جایی که میتوانند جوجه یک روزه خود را بهدلیل افزایش نظارتهای این شبکه از داخل استان تهیه کنند.
علی سلیمانی افزود: تاکنون بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در سطح استان خراسان مشاهده نشده است، اما مرغداران باید برای افزایش ضریب بهرهوری، نکات بهداشتی و دستوالعملهای ارائه شده توسط این شبکه را جدی بگیرند.