افزایش ۴۰ درصدی جوجه‌ریزی در نیشابور
1403/06/29
14
12 رأی

مبارکیعنوان کرد: قرار است چهار واحد تولیدی به زنجیره مرغداران نیشابور افزوده شود که پیشنهاد می‌کنیم مرغداران با استفاده از روش‌های جدید و نوین تولید، بهره‌وری خود را افزایش دهند...

افزایش ۴۰ درصدی جوجه‌ریزی در نیشابور

به گزارش روابط عمومی شرکت مرغ اجداد دیزباد به نقل از صداوسیما مرکز خراسان رضوی، شهرستان نیشابور، یکی از قطب‌های تولید محصولات دامی و تخم‌مرغ در خراسان رضوی، سالانه حدود ۲۰ تا ۴۰ درصد افزایش جوجه‌ریزی دارد.
 
معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور در جمع مرغداران صنعتی شهرستان نیشابور گفت: 
 
علی مبارکی با بیان اینکه صنعت مرغداری رو به رشد است و تشکیل زنجیره تولید مرغ یکی از اهداف عالیه و سازمانی جهاد کشاورزی است، ادامه داد: قرار است چهار واحد تولیدی به زنجیره مرغداران نیشابور افزوده شود که پیشنهاد می‌کنیم مرغداران با استفاده از روش‌های جدید و نوین تولید، بهره‌وری خود را افزایش دهند.
 
وی گفت: زنجیره تولید مرغ چهار حلقه دارد که در هر حلقه حدود پنج درصد و در مجموع حدود ۲۰ درصد از هزینه‌های جاری تولید کنندگان کاهش خواهد یافت. 
 
رئیس شبکه دامپزشکی نیشابور نیز در این جلسه با اشاره به بیماری‌های خاص طیور گفت: مرغداران تا جایی که می‌توانند جوجه یک روزه خود را به‌دلیل افزایش نظارت‌های این شبکه از داخل استان تهیه کنند.
 
علی سلیمانی افزود: تاکنون بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در سطح استان خراسان مشاهده نشده است، اما مرغداران باید برای افزایش ضریب بهره‌وری، نکات بهداشتی و دستوالعمل‌های ارائه شده توسط این شبکه را جدی بگیرند.



ثبت نظر
امتیاز دهید:
0 از 5