جوجه‌ریزی در مرغداری‌های خراسان شمالی ۳۲ درصد افزایش یافت
1403/07/02
41
12 رأی

مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: شش ماه نخست امسال 7 میلیون و 500 هزار قطعه جوجه‌ریزی در استان انجام شد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال 32 درصد افزایش یافت.

جوجه‌ریزی در مرغداری‌های خراسان شمالی ۳۲ درصد افزایش یافت

به گزارش روابط عمومی شرکت مرغ اجداد دیزباد به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ علیرضا صادق در گفتگو با خبرگزاری صدا وسیما گفت: با این میزان جوجه ریزی ۱۳ هزار تُن گوشت مرغ تولید می‌شود.
وی با بیان اینکه شش ماه نخست پارسال پنج میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه در مرغداری‌های استان جوجه ریزی شده بود، افزود: امسال روند جوجه ریزی در مرغداری‌های استان مطلوب است و هیچ محدودیتی وجود ندارد.

خود کفایی در تولید مرغ 
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: در سه سال اخیر با صدور مجوز‌های احداث مرغداری و فعال کردن مرغداری‌های غیر فعال توانستیم ظرفیت تولید را بالا برده و در این زمینه به خودکفایی برسیم.
صادق در ادامه از صادرات ۲۵۰ تُن مرغ به کشور عراق خبرداد و اضافه کرد: علاوه بر این، مرغ مازاد بر نیاز استان به استان‌های مجاور صادر می‌شود.
وی اضافه کرد: در تامین نیاز بازار استان مشکلی وجود ندارد و روزانه ۵۰ تا ۶۰ تُن مرغ به بازار عرضه می‌شود.

ایجاد چهار واحد مرغ مادر در استان
مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی استان در ادامه به ایجاد چهار واحد پرورش مرغ مادر به ظرفیت ۴۱۰ هزار قطعه اشاره کردو گفت: واحد زنجیریه مرغ یادگار شیروان با ظرفیت ۲۳ هزار قطعه و واحد مرغداری آشخانه نیز با ظرفیت ۲۰۰ هزار قطعه در حال فعالیت و تولید جوجه یک روزه هستند که علاوه بر تامین نیاز مرغداری‌های استان، به استان‌های دیگرنیز جوجه یک روزه صادر می‌کنند.
خراسان شمالی ۱۲۵ واحد مرغداری با ظرفیت تولید سه میلیون و ۳۵۲ هزار قطعه در هر دوره در استان وجود دارد که ۱۱۰ واحد مرغداری با ظرفیت هر دوره سه میلیون و ۱۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی فعال است.
سرانه مصرف گوشت مرغ در خراسان شمالی ۲۶ کیلوگرم است.



ثبت نظر
امتیاز دهید:
0 از 5