تولید گوشت مرغ در خراسان رضوی ۳۳ درصد افزایش یافت
1403/07/16
19
12 رأی

حسن رستمی: تولید گوشت مرغ در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۲ به میزان ۸۴ هزار و ۳۱۰ تن بوده است... .

تولید گوشت مرغ در خراسان رضوی ۳۳ درصد افزایش یافت

به گزارش روابط عمومی شرکت مرغ اجداد دیزباد به نقل از شهرآرانیوز، حسن رستمی افزود: تولید گوشت مرغ در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۲ به میزان۸۴ هزار و ۳۱۰ تن بوده است.

مدیر طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی بیان کرد: این در حالی است که در نیمه نخست امسال میزان تولید گوشت مرغ در استان ۱۱۲ هزار و ۱۶۲ تن می‌باشد.

وی بیان کرد: خوشبختانه این افزایش تولید نشان از همکاری خوب بخش خصوصی و پرورش دهندگان مرغ گوشتی در استان دارد.

رستمی گفت: خراسان رضوی یکی از استان‌های تامین کننده مرغ و صادرکننده به سایر استان‌های کشور است.



ثبت نظر
امتیاز دهید:
0 از 5