ضرورت تقویت بازار صادراتی برای ثبات در تولید مرغ
1403/07/20
20
12 رأی

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به برنامه‌ریزی برای صادرات مرغ، گفت: برای ثبات در ظرفیت تولید باید برنامه‌های ایجاد و تقویت بازار صادراتی ثابت تعریف کنیم.

ضرورت تقویت بازار صادراتی برای ثبات در تولید مرغ

به گزارش روابط عمومی شرکت مرغ اجداد دیزباد به نقل از مازنداصناف، محمدمهدی عباس‌زاده معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: به‌واسطه افزایش جوجه‌ریزی در سطح کشور شاهد افزایش تقاضا برای خرید جوجه بودیم و همین موضوع موجب شد قیمت جوجه یکروزه دچار نوسان شود.

وی با اشاره به اینکه درحال حاضر تولید مرغ در شرایط مناسب به سر می‌برد، افزود: در تأمین مرغ مشکلی وجود ندارد.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران بیان کرد: از ابتدای امسال طی هر ماه بیش از ۱۷ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در استان صورت گرفت و در مردادماه جوجه‌ریزی ۱۸ میلیون و ۸۰۰ قطعه محقق گردید که در تاریخ صنعت طیور استان و کشور بی‌نظیر بود.

عباس‌زاده در بحث صادرات تصریح کرد: باتوجه‌به اینکه در استان مازندران روزانه بیش از یک هزار تن تولید داریم در صورت استمرار این میزان تولید اهمیت صادرات بیش‌ازپیش ضروری است.

وی ادامه داد: بخشی از مرغ تولید مازندران در داخل استان و بخشی در پایتخت و استان‌های دیگر استفاده می‌شود و برای ثبات در ظرفیت تولید باید برنامه‌های ایجاد و تقویت بازار صادراتی ثابت تعریف کنیم.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران به مشارکت خوب تولیدکنندگان مرغ استان اشاره کرد و گفت: با توجه به درپیش بودن فصل سرد سال لازم است مرغداران اقدام لازم جهت تأمین سوخت جایگزین را به عمل آورند.



ثبت نظر
امتیاز دهید:
0 از 5