پورطلوعی: مرغ سایز بهترین گوشت را برای مصرف کننده دارد...
به گزارش روابط عمومی شرکت مرغ اجداد دیزباد به نقل از ایرنا، مدیر امور طیور و پرورش زنبور عسل جهاد کشاورزی استان همدان گفت: از جمله مشکلات مرغ با وزن بالا کیفیت پایین لاشه و پروتئین مرغ به دلیل سن بالای مرغ است چراکه با درشت شدن مرغ، کیفیت گوشت آن پایین می آید که موجب ضرر به تولید کننده و مصرف کننده می شود.
وی با بیان اینکه مرغ سایز بهترین گوشت را برای مصرف کننده دارد،یادآور شد: وزن مرغ سایز و استاندارد در دنیا بین یک کیلو و ۸۰۰ گرم تا ۲ کیلوگرم به مصرف کنندگان عرضه می شود.
پورطلوعی اظهار کرد: از آنجا که مرغ سایز در جهان شناخته شده اگر در واحدهای تولیدی مرغ ها با همین سایر تولید شود، می تواند در حوزه صادرات به کشورهای وارد کننده مرغ نیز موفق عمل کرد.
این مسوول با اشاره به اینکه برخی واحدهای مرغداری طی سالهای اخیر مرغ ها را با وزن های بالا عرضه می کنند، افزود: اینگونه مرغ ها کیفیت لازم پروتئین را ندارد و در واقع مصرف کننده هزینه چربی محوطه بطنی و زیر پوستی مرغ را پرداخت می کند.
بر اساس آخرین گزارشات ۵۲۳ واحد مرغ گوشتی با ظرفیت تولید ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه در هر دوره و ۱۹ واحد مرغ مادر گوشتی با ظرفیت ۵۰۰ هزار قطعه و یک واحد جوجه کشی با ظرفیت یک میلیون قطعه در استان همدان فعال است.