جوجه یکروزه را نمی‌توان با قیمت دستوری عرضه کرد
1403/09/12
9
12 رأی

رضا افتخارالدین درباره عرضه جوجه یکروزه در سامانه بازارگاه، گفت: باید توجه کنیم که جوجه یکروزه ذرت و سویا نیست و عرضه آن مشکلات خاص خودش را دارد که باید زیرساخت‌های لازم برای عرضه در این سامانه فراهم شود...

جوجه یکروزه را نمی‌توان با قیمت دستوری عرضه کرد

به گزارش روابط عمومی شرکت مرغ اجداد دیزباد به نقل ازمرکز اطلاع رسانی طیور ایران:

مدیرعامل تعاونی کارخانجات خوراک دام و طیور استان گلستان بیان کرد:مشکلی که در چند وقت اخیر در تامین ذرت داشتیم برطرف شده است.

رضا افتخارالدین مدیرعامل تعاونی کارخانجات خوراک دام و طیور استان گلستان با بیان اینکه در حال حاضر وضعیت تامین نهاده برای تولیدکنندگان استان وضعیت مطلوبی دارد، عنوان کرد: مشکلی که در چند وقت اخیر برای تامین ذرت وجود داشت، با اصلاح پایه ارزی و رساندن آن به 240 یورو تقریبا حل شده است و واردکنندگان ثبت سفارش‌های جدیدی داشته‌اند.

او با بیان اینکه فعلا واردات جو به دلیل کاهش پایه ارزی کمتر از گذشته شده است، گفت: البته جو در جیره غذایی مرغ گوشتی وجود ندارد و مقدار کمی در جیره غذایی مرغ مادر و تخم گذار استفاده می‌شود.

مدیرعامل تعاونی کارخانجات خوراک دام و طیور استان گلستان با بیان اینکه قیمت سویا در حال حاضر بین 16 تا 17 هزار تومان است که با کرایه حمل تقریبا 18 هزار و پانصد تومان به دست تولیدکنندگان گلستانی می‌رسد، افزود:قیمت ذرت نیز با کرایه حمل حدود 11 هزار و پانصد تومان است.

افتخارالدین درباره عرضه جوجه یکروزه در سامانه بازارگاه، در ادامه افزود: باید توجه کنیم که جوجه یکروزه ذرت و سویا نیست و عرضه آن مشکلات خاص خودش را دارد که باید زیرساخت‌های لازم برای عرضه در این سامانه فراهم شود.

وی با بیان اینکه نمی‌توان به صورت دستوری کالایی را عرضه کرد، ادامه داد: سال گذشته زمانی که مشکلاتی در عرضه سویا به وجود آمد قرار شد به صورت دستوری و با قیمت مصوب در سامانه بازارگاه عرضه شود که مشکلاتی را از نظر کیفیت ایجاد کرد که امیدواریم این اتفاق برای جوجه یکروزه نیفتد.

مدیرعامل تعاونی کارخانجات خوراک دام و طیور استان گلستان توضیح داد: اگر سامانه بازارگاه در عرضه جوجه یکروزه در بحث آمار و ارقام ورود کند قطعاً کمک می‌کند اما اگر بخواهد دخالت در روند عرضه و تقاضا داشته باشد قطعا مشکلاتی را ایجاد خواهد کرد.

افتخار الدین با بیان اینکه باید بگذاریم عرضه و تقاضا بازار را تنظیم کند، در ادامه افزود: در چند سال گذشته این تجربه وجود داشته که در آذر و بهمن تقاضای برای جوجه‌ریزی ها افزایشی بوده چون مرغداران تلاش می‌کنند دو دوره متوالی جوجه‌یزی داشته باشند تا تولید خود را به ایام پایانی سال برسانند که در این زمان‌ها هم با مازاد تولید گوشت مرغ و افزایش قیمت جوجه یکروزه مواجه بوده‌ایم.

وی با بیان اینکه صنعت طیور نیازمند یک برنامه‌ریزی مدون برای تولید است، اظهار نمود: به طور مثال در آبان ماه 155 میلیون جوجه‌ریزی انجام شد مطمئنا در بهمن قیمت‌ها کاهشی خواهد بود و مرغداران حداقل چند هزار تومان زیر قیمت مرغ خود را به بازار عرضه خواهند کرد و متحمل ضرر و زیان جدی خواهند شد.



ثبت نظر
امتیاز دهید:
0 از 5