تولید ماهیانه مرغ گوشتی به ۲۹۰ هزارتن رسید
1403/11/06
30
12 رأی

عظیمی از رکورد جوجه ریزی در دی ماه خبر داد و گفت: بنابر آمار در دی ماه ۱۶۰ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفت که امیدواریم مرغ هایی که وارد بازار می شود، منجر به ضرر و زیان مرغداران بیش از حد نشود...

تولید ماهیانه مرغ گوشتی به ۲۹۰ هزارتن رسید

به گزارش روابط عمومی شرکت مرغ اجداد دیزباد به نقل از مرکز اطلاع رسانی طیور ایران:

نایب رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی بیان کرد: براساس آمار جوجه ریزی دی ماه به ۱۶۰ میلیون قطعه رسید.

سیدصدرالدین عظیمی نایب رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی از رکورد جوجه ریزی در دی ماه خبر داد و افزود: بنابر آمار در دی ماه ۱۶۰ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفت که امیدواریم مرغ هایی که وارد بازار می شود، منجر به ضرر و زیان مرغداران بیش از حد نشود.

طبق گفته وی، گرچه تقاضا در ایام پایانی سال بدلیل تقارن ماه رمضان و ایام‌نوروز بالاست، اما بازهم این رقم جوجه ریزی بالاست که امیدواریم برنامه های صادرات که متوقف شده ادامه یابد تا مشکلی رخ ندهد. در بهمن ماه جوجه ریزی در حال انجام است و با توجه به حجم بالای جوجه ریزی در این ماه، صادرات باید در دستور کار قرار بگیرد.

عظیمی در ادامه گفت: برآوردها حاکی از آن است که تولید گوشت مرغ به بالای ۲۸۰ تا ۲۹۰ هزارتن با حجم‌جوجه ریزی فعلی برسد که با احتساب ازدیاد مصرف داخل در ماه رمضان و شب عید، حدود ۲۰ هزارتن مازاد بر نیاز است.

نایب رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه مشکلی در عرضه و تقاضا بازار مرغ نخواهیم داشت، ادامه داد: با توجه به حجم بالای تولید کمبودی در عرضه مرغ نخواهیم داشت و تنها بواسطه مازاد تولید احتمال چالش و مشکل برای مرغداران وجود دارد.

وی با تاکید بر صادرات ۲۰ هزارتن مرغ تا پایان سال خبر داد و افزود: بنابر آمار از ابتدای سال ۳۳ هزارتن مرغ صادر شده است و اکنون جلوی صادرات مرغ را گرفتند.

عظیمی با بیان اینکه نگرانی برای تامین مرغ ایام‌ پایانی سال نداریم، تصریح نمود: با توجه به افزایش قیمت مولفه های تولید، مرغداران در تامین نقدینگی دچار چالش هستند و از طرفی قیمت های فعلی جوابگوی هزینه های تولید نیست، از این رو برنامه هایی در ارتباط با صادرات و جمع آوری مرغ از سطح بازار و پرداخت تسهیلات بانکی برای بهسازی و نوسازی واحدها داشته باشند تا مشکلات مرغداران افزایش نیابد.



ثبت نظر
امتیاز دهید:
0 از 5