روزانه ۳۴۰ تن مرغ وارد بازار آذربایجان‌غربی می‌شود
1403/11/15
16
12 رأی

شهبازی با اشاره به جوجه ریزی مناسب طی ماه های اخیر بیان کرد: مصرف روزانه گوشت مرغ در استان حدود ۲۹۰ تن است ولی در حال حاضر روزانه به طور متوسط ۳۴۰ تن وارد بازار استان می شود...

روزانه ۳۴۰ تن مرغ وارد بازار آذربایجان‌غربی می‌شود

به گزارش روابط عمومی شرکت مرغ اجداد دیزباد به نقل ازمرکز اطلاع رسانی طیور ایران:
 
 رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به جوجه ریزی مناسب طی ماه های اخیر بیان کرد: مصرف روزانه گوشت مرغ در استان حدود ۲۹۰ تن است ولی در حال حاضر روزانه به طور متوسط ۳۴۰ تن وارد بازار استان می شود. 
خسرو شهبازی گفت: با توجه به جوجه ریزی انجام شده تا ۱۴ بهمن ماه، پیش بینی جوجه ریزی تا پایان بهمن به بیش از برنامه ابلاغی که پنج میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه است، خواهد رسید.
وی افزود: با این میزان جوجه ریزی مشکلی در تامین گوشت مرغ در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات پایان سال نخواهیم داشت.
وی اظهار نمود: سال گذشته کل جوجه ریزی انجام شده ۵۸ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه بود و میزان جوجه ریزی در استان از اول فروردین تا ۱۴ بهمن ماه امسال به ۵۰ میلیون قطعه رسیده است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی در ادامه گفت: پیش بینی می کنیم تا پایان امسال میزان جوجه ریزی دراستان به بیش از ۶۰ میلیون قطعه برسد.
شهبازی بیان کرد: ظرفیت تولیدی واحدهای گوشتی استان در هر دوره ۱۸ میلیون قطعه است و اضافه مصرف ذخیره و یا به استان‌های دیگر ارسال می شود.
وی با بیان اینکه ذخایر استراتژیک محصولات کشاورزی استان وضعیت مطلوبی دارد، افزود: در تامین برنج، گوشت، شکر، ذرت، مرغ کنجاله سویا و جو مشکلی نداریم.
وی در ادامه گفت: از نظر نهاده های دامی هشت هزار تن کنجاله سویا، ۳۴ هزار تن ذرت و ۱۲ هزار تن جو ذخیره سازی شده است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه از نظر انبار و نگهداری ذخیره گوشت مرغ انبارهای استان وضع مطلوبی دارد، ادامه داد: ۲۵۵ تن گوشت قرمز ذخیره سازی شده تا در ماه مبارک رمضان و عید کمبودی وجود نداشته باشد.
شهبازی درباره بیماریهای اپیدمیولوژی در بخش دام هم عنوان کرد: تاکنون به رغم همسایگی با سه کشور خارجی موردی از ابتلای دام و طیور استان به بیماریها گزارش نشده است. آذربایجان غربی دارای بیش از ۹ میلیون واحد دام و طیور است که سالانه بخش قابل توجهی از نیازهای استان و حتی استانهای همجوار به محصولات گوشتی از دامداری و مرغداریهای این منطقه تولید و روانه بازار مصرف می شود.



ثبت نظر
امتیاز دهید:
0 از 5