کمالی سروستانی بیان کرد: برآوردها حاکی از آن است که تولید مرغ برای ایام ماه مبارک رمضان و نوروز به اندازه کافی است و حتی شاید از نیاز هم بیشتر باشد همچنین از لحاظ قیمتی به رغم افزایش ...

به گزارش روابط عمومی شرکت مرغ اجداد دیزباد به نقل از مرکز اطلاع رسانی طیور ایران:
مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی کشور با بیان اینکه جوجهریزیهای دی و بهمن در ایامپایانی سال عرضه میشود، گفت: جوجهریزیهایی که در این مقطع صورت میگیرد، بعد از ایام عید وارد بازار میشود که براین اساس نگران کاهش قیمت هستیم. محمدکمالی سروستانی مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی کشور بیان کرد: بنابر آمار در دی ماه روند جوجهریزی مناسب بوده به طوریکه ۱۵۶ میلیون قطعه مرغ وارد سالنها شد و در بهمن ماه تاکنون ۷۲ میلیون قطعه جوجه وارد سالنها شده است و پیشبینی میشود که به ۱۵۰ میلیون قطعه برسد که براین اساس مشکلی در تولید نداریم.
طبق گفته وی، با توجه به حجم بالای جوجهریزی، نهادههای خریداری شده به موقع تحویل داده شود چراکه در هفته اخیر برای حمل نهاده بهویژه ذرت موضوع در ستاد امنیت غذایی تذکر داده شد و امیدواریم هرچه سریعتر ذرتهای خریداری شده در اختیار مرغداران قرار بگیرد.
کمالی سروستانی افزود: برآوردها حاکی از آن است که تولید مرغ برای ایام ماه مبارک رمضان و نوروز به اندازه کافی است و حتی شاید از نیاز هم بیشتر باشد. همچنین از لحاظ قیمتی به رغم افزایش هزینههای تولید، از قیمت تمام شده کمتر است. مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی قیمت کنونی هرکیلو مرغ زنده ۵۷ هزارتومان تا ۶۲ هزارتومان اعلام کرد و گفت: قیمت کنونی خرید مرغ از مرغداران هزینههای تولید را پوشش نمیدهد، برآوردها حاکی از آن است که حداقل قیمت تمام شده ۶۳ هزار تومان است. وی افزود: ذخایر شرکت پشتیبانی امور دام کافی است و کماکان ظرفیت صادراتی وجود دارد که براین اساس کمبودی در عرضه نداریم و آنچه وظیفه تولیدکنندگان است با ظرفیت حداکثری تولید را انجام میدهند و نظارتهای بعد از تولید برعهده مرغدار نیست و در مراحل بعد از کشتار و بازاررسانی باید نظارت صورت بگیرد.
کمالی سروستانی با بیان اینکه جوجهریزیهای دی و بهمن در ایامپایانی سال عرضه میشود، در ادامه گفت: جوجهریزیهایی که در این مقطع صورت میگیرد، بعد از ایام عید وارد بازار میشود که براین اساس نگران کاهش قیمت هستیم، از این رو وزارت جهاد باید تمهیداتی اتخاذ کند تا بتوانیم مازاد تولید مرغ را صادر کنیم و پشتیبانی شرایط خرید تسهیل کند و مرغ مازاد با قیمت مناسب خریداری کند.
مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی با تاکید بر صادرات ماهیانه ۲ هزارتن مرغ تصریح نمود: اگر ماهانه ۲ تا ۳ هزارتن مرغ صادر شود، بازار به تعادل میرسد.