جوجه یکروزه مادر
1403/11/29
16
12 رأی

جوجه یکروزه مادری دیزباد

جوجه یکروزه مادر

جوجه‌های یکروزه مادری شرکت دیزباد از نژاد ایرانی آرین هستند که در فارم اجداد و با رعایت کامل قرنطینه و ضوابط مختص به خود تولید می‌شوند. این جوجه‌ها طی دوره پرورش که معمولاً ۲۴ الی ۲۵ هفته طول می‌کشد، به مرغ بالغ جهت تولید تخم‌مرغ نطفه‌دار تبدیل شده و در ادامه طی 40 هفته به تولید تخم‌مرغ نطفه‌دار با عملکردی مناسب می‌پردازند.
یکی از صنایع بسیار مهم درزمینه پرورش نیمچه گوشتی وتولید پروتئین سفید ،صنعت پرورش مرغ مادر و مرغ اجداد نژاد گوشتی آرین است که بر صنعت پرورش نیمچه گوشتی(مرغ گوشتی) تأثیر مستقیم دارد.
ایجاد وحفظ گله های مرغ مادر گوشتی و مرغ اجداد گوشتی تأثیر به سزایی در تأمین سهمی از پروتئین سفید مورد نیاز کشور عزیزمان ایفا می کند؛ وراندمان تولید مثل در این صنعت بسیارحائز اهمیت است.
هرعاملی که باعث کاهش درصد تخمگذاری ،کاهش میزان باروری گله ویا کاهش درصد تفریخ تخم مرغ نطفه دار (جوجه در آوری) شود،به شدت می تواند بردرصد تولید جوجه یکروزه ودرآمد زایی ناشی از آن وهمچنین تأمین جوجه یکروزه گوشتی مورد نیاز تأثیر گذار باشد. 

مدیریت تغذیه درتمام سطوح از جمله تأمین نهاده ها ومواد اولیه ی باکیفیت و همچنین مدیریت حرفه ای دان دهی به پرندگان که موجب وزن مناسب وحفظ یکنواخت در وزن پرنده ها دریک گله می شود می تواند بر راندمان تولید وکیفیت جوجه یکروزه تأثیر گذار باشد.
هرگونه قصور در ارتباط با مدیریت موارد فوق می تواند گله مادر را به شدت با معذل روبرو نماید.

 



ثبت نظر
امتیاز دهید:
0 از 5