جوجه یکروزه گوشتی
1403/11/29
19
12 رأی

جوجه یکروزه گوشتی

جوجه یکروزه گوشتی

جوجه یکروزه گوشتی :

جوجه یکروزه گوشتی به جوجه هایی گفته میشود که طی دوره پرورش گوشتی، که معمولاً ۴۲ تا ۵۶ روز طول می‌کشد، به مرغ گوشتی تبدیل می شوند.

شرکت دیزباد با بهره‌گیری از تجهیزات و تکنولوژی روز دنیا در فرآیند پرورش و تولید مرغ مادر، جوجه‌های یکروزه گوشتی باکیفیت و مطابق با نیازهای مشتریان خود تولید می‌کند.

ویژگی‌های متمایز جوجه یکروزه گوشتی شرکت دیزباد

  1. عدم وجود جوجه دهیدراته و وازد به دلیل پایین بودن بازه وزنی تخم‌مرغ و نزدیک بودن زمان هچ تخم‌مرغ‌ها به یکدیگر.

  2. بالا بودن کیفیت جوجه‌های تولیدی به دلیل اجرای برنامه بهداشتی، شستشو و ضدعفونی تمامی سطوح مرتبط با تخم‌مرغ.

  3. کنترل و ممیزی دقیق تمامی مراحل تولید توسط واحد مدیریت و کنترل کیفیت، از نهاده تا محصول نهایی، که شامل:

    • کنترل کیفی نهاده، کنسانتره و دان آماده در آزمایشگاه تخصصی خوراک.

    • ممیزی فرآیند تولید تخم‌مرغ نطفه‌دار و ممیزی محصول قبل از انتقال به جوجه‌کشی.

    • کنترل فرآیند تولید در کارخانه جوجه‌کشی و ممیزی محصول نهایی.

    • پایش سلامت گله‌ها و جوجه‌های تولیدی توسط بخش آزمایشگاه سرولوژی و کشت میکروبی.

    • پایش توتال میکروبی سطوح مرتبط با تخم‌مرغ.

    • کنترل دما و رطوبت کانتینرهای ناوگان حمل تخم مرغ.

  4. پایین بودن تلفات هفته اول و ضریب تبدیل عالی در جوجه‌های تولیدی.

  5. خدمات پس از فروش شامل انتقال تجربیات پرورش مرغ گوشتی، مشاوره دامپزشکی .

اهمیت کیفیت جوجه یکروزه در پرورش مرغ گوشتی

اساس موفقیت در یک دوره پرورش گله گوشتی انتخاب جوجه یکروزه با کیفیـت اسـت. بـرای ایـنکـه مرغـدار دوره پرورش موفق و سوددهی داشته باشد، اولین شرط اصلی آن داشتن جوجه یکروزه درجه یک است. اگر دوره پرورش با جوجه یک روزه درجه یک شروع نشود معمولا آن دوره با مسائل و مشکلات زیـادی مواجه می شود. علیرغم این که تهیه جوجه یکروزه با کیفیت سنگ بنای موفقیت آن دوره پرورش است، اما این نکته را نیز نباید فراموش کرد که کیفیت ایده آل جوجه یکروزه به تنهایی تضمینی برای موفقیت در یک دوره پرورش نیست.

1-جوجه ها باید از گله مادر سالم تهیه شوند. سلامت گله مادر مهم ترین عامل برای تولید جوجه های گوشتی سالم و عاری از عوامل بیماری زا است.

2-عدم تأمین نیازهای کامل غذایی گله مادر از نظر پروتئین، اسیدآمینه، لیپید، کربوهیدرات، ویتامینها و مواد معدنی و متوازن نبودن جیره غذایی باعث تولید جوجه های ضعیف میشود.

3-برخی از بیماری ها و آلودگی ها از طریق جوجه کشی انتشار مییابند، بنابراین باید قبل از تهیه جوجه ها از رعایت کامل اصول بهداشتی، ضدعفونی صحیح و قرنطینه در مراحل مختلف جوجه کشی اطمینان حاصل کرد. جوجه های تهیه شده باید عاری از عوامل بیماری زا باشند، زیرا هرگونه عفونت باکتریایی در جوجه های یکروزه بر روی سلامت و عملکرد آن ها در پایان دوره تأثیر منفی میگذارد و حتی باعث تلفات نیز میشود. بنابراین پیش بینی ظهور کامل پتانسیل ژنتیکی در زمینه رشد و کارآیی فقط در شرایطی امکان پذیر است که گله عاری از هرگونه عوامل بیماری زا باشد.

به طور کلی جوجه یکروزه سالم نقطه آغازین عملکرد خوب گله ای است که پتانسیل تبدیل شدن به یک مرغ گوشتی، مادر واجداد را دارد. کیفیت جوجه یکروزه در صنعت طیور حایز اهمیت می باشد چرا که جوجه با کیفیت بالا درصد تلفات و حذفی کمتری در هفته اول و در طول دوره پرورش خواهد داشت و در نتیجه جوجه با کیفیت بالا دارای عملکرد بهتری خواهد بود. بنابراین بهبود وضعیت سلامت جوجه یکروزه و همچنین کیفیت آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است چرا که جوجه با کیفیت بالا تغییرات شرایط محیطی را بهتر تحمل خواهد نمود.

بهتر است کیفیت جوجه ها هم از استاندارد های کمی و هم از استاندارد های کیفی برخوردار باشد.

 



ثبت نظر
امتیاز دهید:
0 از 5