موحدی با اشاره به اینکه ۱۶ درصد از کل صنعت دام، طیور، آبزیان و صنایع وابسته کشور در این استان مستقرند، بیان کرد: اصفهان از جایگاه ممتازی در زمینه تولید و صادرات مواد پروتئینی کشور برخوردار است...

به گزارش روابط عمومی شرکت مرغ اجداد دیزباد به نقل از مرکز اطلاع رسانی طیور ایران:مدیرکل دامپزشکی اصفهان با اشاره به اینکه ۱۶ درصد از کل صنعت دام، طیور، آبزیان و صنایع وابسته کشور در این استان مستقرند، بیان کرد: اصفهان از جایگاه ممتازی در زمینه تولید و صادرات مواد پروتئینی کشور برخوردار است.شهرام موحدی عنوان کرد: ارزش صنعت دام و طیور کشور بیش از یک هزار همت (یک هزار میلیارد تومان) و ارزش آن در اصفهان به بیش از ۱۱۶ همت (بیش از ۱۱۶ هزار میلیارد تومان) میرسد که صیانت از این سرمایه جزو ماموریت های مهم اداره کل دامپزشکی استان محسوب میشود.وی افزود: این استان با تولید سالیانه ۲.۳۶ میلیون تن انواع محصولات دامی، ۱.۹ میلیون تن شیر خام و بیش از ۱۷۳ هزار تن تخم مرغ، رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.
مدیرکل دامپزشکی اصفهان با اشاره به اینکه بخش دام، طیور، آبزیان و کشاورزی دومین صنعت قدرتمند ایران محسوب میگردد، بیان کرد: سالانه ۷۲ هزار تن گوشت قرمز، ۱۴ هزار تن گوشت بوقلمون و ۶ هزار و ۹۷۰ تن عسل در این استان تولید میشود.
موحدی خاطرنشان کرد: سال گذشته یک میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه جوجه بومی در مرکز مرغ بومی اصفهان تولید شد و این استان از این نظر نیز رتبه نخست را در بین مراکز مرغ بومی کشور به خود اختصاص داده است.
وی افزود: هشت درصد کل جمعیت دام کشور شامل ۴۴۰ هزار راس گاو و گوساله، ۲.۸ میلیون راس گوسفند و بز و پنج هزار و ۷۰۰ راس اسب و چهار هزار و ۸۰۰ نفر شتر نیز در این استان قرار دارند.
موحدی اظهار کرد: در حال حاضر یک هزار و ۳۶۷ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت ۳۴ میلیون قطعه و ۲۴۰ مرغداری تخمگذار با ظرفیت تولید ۱۸ میلیون قطعه در استان در حال فعالیت هستند.
استان اصفهان به عنوان یکی از قطبهای تولید محصولات دامی کشور با ۲ هزار و ۶۰۰ واحد مرغداری صنعتی، ۱۷ کشتارگاه طیور و ۳۳ کشتارگاه دام و بیش از ۱۰ هزار مرکز بستهبندی و فرآوردههای خام دامی دارای ظرفیت مناسبی در این بخش اقتصادی میباشد.