جوجه‌ریزی ۲.۹ میلیون قطعه‌ای در نوشهر ثبت شد
1404/01/18
2
12 رأی

مدیر جهاد کشاورزی نوشهر از جوجه‌ریزی بیش از ۲ میلیون و ۹۲۸ هزار قطعه جوجه در مرغداری‌های این شهرستان در سال گذشته خبر داد.

جوجه‌ریزی ۲.۹ میلیون قطعه‌ای در نوشهر ثبت شد

به گزارش روابط عمومی شرکت مرغ اجداد دیزباد به نقل از خبرگزاری بازار:

جواد محمودی روز دوشنبه در حاشیه جلسه شورای کشاورزی نوشهر عنوان کرد: جوجه‌ریزی بیش از ۲ میلیون و ۹۲۸ هزار قطعه جوجه در مرغداری‌های این شهرستان به تولید ۶ هزار و ۷۳۵ تن گوشت سفید منجر شد.

وی با تأکید بر اهمیت امنیت غذایی مورد نیاز جامعه، بیان کرد: در سال ۱۴۰۳، تولیدکنندگان مرغ گوشتی این شهرستان موفق به جوجه‌ریزی ۲ میلیون و ۹۲۸ هزار و ۳۱۰ قطعه جوجه در ۲۹ مرغداری فعال شدند.

مدیرجهاد کشاورزی نوشهر اظهار کرد: این میزان جوجه‌ریزی منجر به تولید ۶ هزار و ۷۳۵ تن گوشت سفید آماده طبخ شده که به بازار مصرف شهرستان و استان عرضه شد. این اقدام گامی مهم و موثر در راستای خودکفایی پروتئین و پشتیبانی از تولید داخلی محسوب می‌شود.

بررسی تاریخی آماری از جوجه ریزی در مازندران نشان داد که میزان جوجه ریزی مزارع مرغ گوشتی این استان از ۱۳.۸ میلیون قطعه در بهمن ماه سال ۱۴۰۰ به ۱۵.۷ میلیون قطعه در فروردین ماه سال ۱۴۰۱ و این میزان در دی ماه سال گذشته به ۱۸ میلیون قطعه جوجه ریزی و در پایان بهمن با رکورد جدید ۱۴۰۳ به ۱۹.۵ میلیون قطعه در مرغداری‌های استان رسید که با ثبت این رقم، مرغداری‌های استان از این حیث در کشور رکورد زدند.

در حال حاضر مازندران با داشتن هزار و ۷۷۳ واحد مرغ گوشتی به ظرفیت ۳۷ میلیون و ۵۷۵ هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره پرورش و حدود ۱۱ درصد تولید گوشت مرغ کشور، رتبه نخست را در بین سایر استان‌ها به خود اختصاص داده است.

طبق آمار استان مازندران با دارا بودن حدود ۲ هزار و ۲۰۰ واحد مرغداری سالانه افزون بر ۲۱۰هزار تن گوشت مرغ تولید می‌کند و سرانه مصرف این فراورده پروتئینی در این خطه شمال کشور نیز حدود ۲۳ کیلوگرم برای هر نفر می‌باشد.



ثبت نظر
امتیاز دهید:
0 از 5