تولید گوشت مرغ در قم ۲۵ درصد افزایش یافت
1404/01/20
18
12 رأی

رییس سازمان جهاد کشاورزی قم عنوان کرد: سال گذشته میزان تولید گوشت مرغ در استان نسبت به سال قبل از آن با رشد ۲۵ درصدی همراه بود که این روند افزایشی در سال جاری نیز ادامه پیدا می‌کند...

تولید گوشت مرغ در قم ۲۵ درصد افزایش یافت

به گزارش روابط عمومی شرکت مرغ اجداد دیزباد به نقل از مرکز اطلاع رسانی طیور ایران:

محمدرضا حاجی رضا اعلام کرد: در سال ۱۴۰۳ با توجه به اقدام‌های انجام شده توسط سازمان جهاد کشاورزی قم، تعامل تشکل‌های طیور و نیز همت تولید کنندگان استان، میزان جوجه ریزی مرغ گوشتی در واحدهای مرغداری گوشتی با رشدی معادل ٢٥ درصد نسبت به سال ١٤٠٢ به ١٢ میلیون و ٢٨٥ هزار و ٧٦٥ قطعه رسید و میزان تولید گوشت مرغ از ٢٥ هزار تُن بیشتر شد.

وی اضافه کرد: مهم‌ترین راهبرد سازمان جهاد کشاورزی قم تامین امنیت غذایی مردم این استان است و در همین رابطه از هرگونه سرمایه‌گذاری در بخش تولید محصولات کشاورزی به خصوص افزایش ظرفیت تولید محصولات مرتبط با دام و طیور حمایت می‌کنیم.

همچنین استان قم به‌واسطه نزدیکی به بازار پایتخت و منابع غنی ژنی در بخش دام و طیور ظرفیت خوبی دارد،‌ و نیز در کنار سرمایه‌گذاری مناسبی که در این بخش صورت گرفته، ۱۵ هزار نفر اشتغال مستقیم و حدود ۳۰ هزار نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد گردیده است.

بیش از ۴۰ درصد ارزش‌افزوده تولید بخش کشاورزی استان قم مربوط به دام و طیور است که این نکته نشان‌ دهنده سرمایه‌گذاری خوبی می‌باشد که در این حوزه صورت گرفته‌است.

بخش کشاورزی قم به عنوان متولی اصلی تامین امنیت غذایی مردم در زمینه‌های مختلف در سطح کشور دارای جایگاه مطلوبی است که از جمله می‌توان به رتبه ششم در تولید گوشت ماهیان خاویاری، رتبه هفتم تولید خاویار پرورشی، رتبه دهم ماهیان زینتی، رتبه سوم در تولید مرغ تخم‌گذار و تخم مرغ، رتبه سوم تولید توت و رتبه‌های ملی دیگر در تولید سایر محصولات کشاورزی اشاره کرد.

این بخش ۶ درصد از ارزش‌افزوده استان قم را به خود اختصاص داده است، همچنین ۵۰ هزار نفر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم در بخش‌های مختلف حوزه کشاورزی قم مشغول به فعالیت می‌باشند.

میزان متوسط تولید بخش کشاورزی این استان در سال بیش‌از ۸۵۰ هزار تُن در زمینهٔ محصولات زراعی،‌ باغی،‌ دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.

یشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی قم را روستاییان تشکیل داده‌اند به‌طوری‌که کشاورزی به‌تنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف استان را به خود اختصاص داده‌است.



ثبت نظر
امتیاز دهید:
0 از 5