عظیمی با اشاره به اینکه ظرفیت فعلی صنعت مرغداری به ۳.۵ میلیون تن میرسد بیان کرد: تأمین تسهیلات برای سرمایه در گردش میتواند به عنوان راهکاری برای افزایش بهرهوری تولید و بهبود کیفیت عمل کند.

به گزارش روابط عمومی شرکت مرغ اجداد دیزباد به نقل از مرکز اطلاع رسانی طیور ایران:
سیدصدرالدین عظیمی نایب رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه ظرفیت فعلی صنعت مرغداری به ۳.۵ میلیون تن میرسد بیان کرد: تأمین تسهیلات برای سرمایه در گردش میتواند به عنوان راهکاری برای افزایش بهرهوری تولید و بهبود کیفیت عمل کند.
سیدصدرالدین عظیمی اعلام کرد: چندین سال است که هیچ گونه تسهیلاتی در قالب سرمایه در گردش، بهسازی واحدهای مرغداری وساخت مرغداری در اختیار مرغداران قرار داده نگرفته است و امسال بنابر شعار سال این انتظار میرود که برای واحدهای مرغداری فرسوده وام بهسازی پرداخت گردد تا با بروز کردن واحدها شاهد افزایش بهره وری، کاهش تلفات و ارتقای کیفیت مرغ باشیم.
وی همچنین با تاکید بر پرداخت تسهیلات به واحدهای نیمه ساز ادامه داد: پروانه کسب بسیاری از واحدها ۵۰ هزارقطعه میباشد، این در حالی است که اکنون با ۲۰ هزارقطعه مشغول تولید مباشند و همواره توان ساخت مابقی را ندارند که پرداخت وام به این واحدها موجب گردیده تا واحدهای نیمه ساز به بهره برداری برسد.
عظیمی افزود با توجه به ضرر و زیان مرغداران طی ماههای اخیر تمام نقدینگی خود را از دست دادند، بنابراین لازم است خط اعتبار جدیدی در اختیارشان قرار گیرد تا با خرید نهاده مدت دار بتوانند به تولید ادامه دهند.
نایب رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی پتانسیل کنونی صنعت مرغداری کشور را ۳.۵ میلیون تن اعلام کرد و اظهار داشت: بر اساس آمار حداکثر مصرف سالانه بازار ۲.۷ تا ۲.۸ میلیون تن است که با ورود مگافارمها ظرفیت تولید از ۳.۵ میلیون تن فراتر میرود که با رفع موانع صادراتی میتوان ارزآوری خوبی از صادرات داشت چرا که صادرات هرکیلو مرغ ۲ دلار ارزآوری به همراه دارد.