صادقی با اشاره به نیاز صنعت مرغ تخمگذار به سرمایهگذاری مالی اولیه و تجهیزات مدرن از استقبال کمتر سرمایهگذاران از این صنعت در استان خبر داد و از متقاضیان سرمایهگذاری در زمینه ایجاد زنجیره مرغ تخمگذار و...

به گزارش روابط عمومی شرکت مرغ اجداد دیزباد به نقل از مرکز اطلاع رسانی طیور ایران:
محمدعلی صادقی با اعلام اینکه این افزایش تولید، ناشی از ثبات در بازار فروش تخم مرغ و همچنین حمایتهای انجام شده از واحدهای تولیدی بوده است، گفت: از این میزان تولید، حدود پنج هزار تن مربوط به طیور بومی و روستایی و ۱۳ هزار تن دیگر مربوط به مراکز پرورش مرغ تخمگذار صنعتی است.
وی خاطر نشان کرد: تخممرغهای تولیدی علاوه بر مصارف خانوار در مراکز صنعتی و اصناف نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
صادقی با اشاره به سرانه مصرف تخم مرغ در کشور، نیاز استان زنجان را حدود ۱۵ هزار و ۳۱۸ تن در سال و به طور متوسط ۴۲ تن در روز اعلام کرد و بیان داشت: کمبود نیاز استان از طریق واردات از استانهای همجوار مانند قزوین، قم و البرز تامین میگردد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، تقویت میزان تولید تخم مرغ صنعتی را از اولویتهای این سازمان عنوان و تصریح کرد: برنامههای حمایتی برای ایجاد یا افزایش ظرفیت واحدهای پرورش مرغ تخمگذار و پولت در دستور کار قرار گرفته است.
صادقی با اشاره به نیاز صنعت مرغ تخمگذار به سرمایهگذاری مالی اولیه و تجهیزات مدرن از استقبال کمتر سرمایهگذاران از این صنعت در استان خبر داد و از متقاضیان سرمایهگذاری در زمینه ایجاد زنجیره مرغ تخمگذار و فرآوری و تولید محصولات متنوع آن در استان دعوت به عمل آورد.
هم اکنون ۲۲ واحد صنعتی پرورش مرغ تخمگذار با ظرفیت اسمی یک میلیون و ۳۰۹ هزار قطعه و دو واحد پرورش پولت (نیمچه تخمگذار) با ظرفیت ۱۲۱ هزار قطعه در استان زنجان درحال فعالیت هستند. همچنین، یکی از بزرگترین واحدهای پرورش مرغ مادر تخمگذار کشور با ظرفیت ۷۰ هزار قطعه در این استان فعال است.