عوامل تاثیرگذار بر کاهش یا افزایش نرخ جوجه یکروزه
1404/02/30
45
12 رأی

نرخ مرغ مولد و تخم نطفه‌دار: نرخ جوجه از هزینه نگهداری و تغذیه مرغ‌های مادر و تخم نطفه‌دار تاثیر می‌پذیرد؛ افزایش نرخ مولدها، منجر به افزایش نرخ نهایی جوجه می‌شود...

عوامل تاثیرگذار بر کاهش یا افزایش نرخ جوجه یکروزه

به گزارش روابط عمومی شرکت مرغ اجداد دیزباد به نقل از مرکز اطلاع رسانی طیور ایران:

براساس داده‌های مرکز آمار دام و طیور کشور، مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار بر نرخ جوجه یکروزه عبارتند از:

• نرخ دان آماده و ذرت: هرگونه افزایش در نرخ نهاده‌های اصلی خوراک طیور مثل ذرت، سویا و کنسانتره، مستقیما باعث بالا رفتن هزینه تولید جوجه می‌شود.

• نرخ مرغ مولد و تخم نطفه‌دار: نرخ جوجه از هزینه نگهداری و تغذیه مرغ‌های مادر و تخم نطفه‌دار تاثیر می‌پذیرد؛ افزایش نرخ مولدها، منجر به افزایش نرخ نهایی جوجه می‌شود.

• تقاضای بازار: در ایام خاص سال مانند ماه مبارک رمضان، محرم و نوروز، تقاضا برای جوجه افزایش می‌یابد و این باعث بالا رفتن نرخ می‌شود.

• میزان تلفات در فرآیند جوجه‌کشی: هرچه درصد تلفات در مراحل جوجه‌کشی بالا باشد، تعداد جوجه‌های سالم کاهش یافته و در نتیجه نرخ آنها افزایش می‌یابد



ثبت نظر
امتیاز دهید:
0 از 5