این مسئله عمدتاً ناشی از افزایش عمومی قیمتها و رشد هزینههای تولید است، برای مثال، از سال گذشته تاکنون، هزینههایی مانند دستمزد کارگر...
به گزارش روابط عمومی شرکت مرغ اجداد دیزبادبه به نقل از خبرگزاری مرکز اطلاع رسانی طیور ایران:معاون بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان قم با بیان اینکه علت اصلی افزایش قیمت، رشد هزینههای تولید است، اظهار نمود: نمیتوان تأثیر عوامل اقلیمی را نادیده گرفت؛ در شرایط خشکسالی و گرمای شدید، تلفات مرغداریها تا ۲۰ درصد افزایش مییابد.هادی مومنی نسب گفت: در حوزه تولیدات دامی، سالانه ۷ هزار تن گوشت دام سبک و ۲۳ هزار تن گوشت دام سنگین تولید میشود و مجموع گوشت قرمز تولیدی استان به صورت سالانه ۳۰ هزار تُن است.معاون بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان قم بیان نمود: همچنین سالانه نزدیک به ۱۹ تا ۲۰ هزار تُن مرغ و ۱۳ هزار تُن تخممرغ در استان تولید میشود.وی با اشاره به اینکه روند تولید در تمامی ارقام نسبت به سال گذشته افزایشی بوده است، اضافه کرد: این آمار نشاندهنده بهبود بهرهوری و ارتقای ضرایب تولید است؛ در خصوص تولید گوشت سفید مرغ، برنامهای برای افزایش تولید از ۵۰ تُن به ۱۰۰ تُن به صورت روزانه در دستور کار داریم.