جهاد کشاورزی مازندران دلایل نوسان در بازار مرغ اعلام کرد
1404/08/24
4
12 رأی

استان مازندران علاوه بر تأمین نیاز داخلی، به‌عنوان استان معین، روزانه بیش از ۲۰۰ تن گوشت مرغ به میدان بهمن و فروشگاه‌های تهران و بیش از ۱۰۰ هزار قطعه مرغ زنده به کشتارگاه‌های استان تهران ارسال می‌کند...

جهاد کشاورزی مازندران دلایل نوسان در بازار مرغ اعلام کرد

 به گزارش روابط عمومی شرکت مرغ اجداد دیزبادبه به نقل از خبرگزاری مرکز اطلاع رسانی طیور ایران:

افزایش قیمت گوشت مرغ ناشی از عوامل تولید و بازار است».در ادامه  آمده است: استان مازندران با جوجه‌ریزی بیش از ۱۷ میلیون قطعه در ماه، همچنان رتبه اول تولید گوشت مرغ در کشور را در اختیار دارد.این استان علاوه بر تأمین نیاز داخلی، به‌عنوان استان معین، روزانه بیش از ۲۰۰ تن گوشت مرغ به میدان بهمن و فروشگاه‌های تهران و بیش از ۱۰۰ هزار قطعه مرغ زنده به کشتارگاه‌های استان تهران ارسال می‌کند تا بازار کشور تنظیم شود.سازمان جهاد کشاورزی مازندران با برگزاری جلسات متعدد با مقامات استانی، اتحادیه‌ها و انجمن‌های مرتبط، اقدام به تأمین مرغ آماده به طبخ و توزیع روزانه بیش از ۳۰۰ تن گوشت مرغ در سطح شهرهای استان کرده تا کمبودی در بازار ایجاد نشود.همچنین مرغداران مکلف شده‌اند ۴۰ درصد از مرغ زنده تولیدی استان را به کشتارگاه‌های فعال تحویل دهند تا مرغ در فروشگاه‌های منتخب به قیمت مصوب در دسترس مردم قرار گیرد.همچنین فروشگاه‌های زنجیره‌ای و هایپرمارکت‌های بزرگ شهرستانی، مرغ را با قیمتی کمتر از نرخ مصوب در استان عرضه کرده‌اند. در اجرای طرح‌های اخیر، بیش از ۱۱۵۰ تن مرغ آماده به طبخ، ۶۴ تن مرغ منجمد و ۳۰ تن گوشت قرمز منجمد در استان توزیع شد.برای جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت‌ها، با تخلفات ۲۳۷ واحد مرغداری، ۱۲ کشتارگاه و ۵۶ فروشگاه عرضه مرغ برخورد قانونی و به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.همچنین با ایجاد ایست و بازرسی در مسیرهای خروجی استان، ۱۶ دستگاه حمل مرغ زنده بدون مجوز توقیف و ۱۹۵۰۰ قطعه مرغ زنده کشف و به کشتارگاه هدایت شد.با تزریق نهاده به واحدهای تولیدی و اعلام قیمت جدید از سوی وزارت جهاد کشاورزی، آرامش نسبی در بازار حاکم است. بر اساس مصوبات ستاد تنظیم بازار استان، مرغ آماده به طبخ با گرید (A) با ۱۰ درصد و کشتارگاه‌های با گرید (+A) با ۱۵ درصد بالاتر از قیمت مصوب مجاز به فروش هستند.



ثبت نظر
امتیاز دهید:
0 از 5